УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ

Автор(и)

  • С. А. Соколовський Національна академія Національної гвардії України, Україна
  • М. О. Науменко Національна академія Національної гвардії України, Україна

DOI:

https://doi.org/10.18664/338.47:338.45.v0i53.74330

Ключові слова:

якість, управління, стандартизація, підприємство, харчова промисловість, контроль

Анотація

У статті розглянуто основні особливості управління процесом контролю якості продукції підприємства харчування. Проаналізовано основні задачі системи управління якістю продукції. Визначено основні задачі системи управління якістю продукції, з урахуванням специфіки підприємств харчування. Досліджено, що організація робіт у системі управління якістю визначається стандартами, які регламентують технічний рівень продукції, її надійність, довговічність, економічні, естетичні й ергономічні характеристики

Біографії авторів

С. А. Соколовський, Національна академія Національної гвардії України

к.т.н., доцент, заступник начальника

М. О. Науменко, Національна академія Національної гвардії України

доктор філософії економічного напряму, професор 

Посилання

Брун М. Управление качеством: затраты и выгоды / М. Брун, Д.Георги // Проблемы теории и практики управления. - 2000. - № 1. - С. 70-75.

Воскобойников В.В. Новые подходы к управлению качеством продукции./ В.В. Воскобойников // Экономика и жизнь. – 1999.- №50.- с.15.

Іванов Ю.Б. Конкурентні переваги підприємства : оцінка, формування та розвиток [Текст] : монографія / Ю.Б. Іванов, П.А. Орлов, О.Ю. Іванова ; Нац. акад. наук України, Н.-д. центр індустр. проблем розвитку. – Х. : ІНЖЕК, 2008. – 351 с.

Редькін О.С. Сучасні стратегії та технології корпоративного управління / О.С. Редькін, В. Реген, Н.А. Хрущ – Одеса: “Евен”, 2004. – 216 с.

Науменко М. О. Підвищення якості послуг підприємства ресторанного господарства в системі ринкових відносин / М. О. Науменко, Т. В. Гура, В. С. Ковширко // Вісник економіки транспорту і промисловості: збірник наукових праць. – Харків:УкрДАЗТ. - 2013. - Вип. 42. - С. 319-322

Науменко М. О. Обґрунтування плану інноваційного проекту підприємства / М. О. Науменко, О. С. Шаптала //Вісник економіки транспорту і промисловості: збірник наукових праць. – Харків:УкрДАЗТ. - 2014. - Вип. 45. - С. 229-232.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-03-18

Номер

Розділ

Менеджмент і маркетинг